Hoppa till sidans innehåll

VOL:s manual


Sedan några år har veteranerna en manual rörande hantering av it-stöd vid arrangemang. Den är inriktad på personer utan avancerat kunnande men med basal it-kunskap. Alla system vi använder vid våra arrangemang behandlas, som Eventor, Purple Pen, MeOS och lite om SI-utrustningen. Målsättningen är att ge en mycket strukturerad steg för steg instruktion om ett sätt att administrera en typisk VOL-tävling med fem klasser och tre banor.

Sannolikt skulle fler än veteranerna kunna ha nytta av manualen. Är man it-van behöver man inte följa den steg för steg. Kanske stämmer inte den tävling man skall anordna med VOL-upplägget. Trots det kanske man kan hitta hjälp om man kört fast på någon detalj. Man går då lämpligen direkt till det avsnitt det gäller och söker tips.

Nedan finns länk till manualen. Man kan ladda ner den om man vill men bättre är att använda länken direkt härifrån eller kopiera länken och spara den på den egna datorn. Då får man automatiskt tillgång till uppdateringar och nya avsnitt.

VOL:s Manual

Uppdaterad: 26 APR 2020 16:01 Skribent: Peter Lorentzson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Sundsvalls OK - Orientering
Bodvägen 7
85357 Sundsvall

Besöksadress:
SOK-stugan, Bodvägen 7
85357 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060125375
E-post: This is a mailto link

Se all info

Matomo-tracking