SI-väskor och lånepinnar

Tre SI-väskor

Väskorna är separat bokningsbara och betecknas från vänster SI-1,SI-2 och SI-VOL. Klicka på respektive väska i föregående mening för större bild. Varje väska innehåller 20 st kontrolleneheter med fasta kodnummer 101-120, 121-140 resp. 141-160. Alla tre innehåller också vardera en Töm, en Check, en Start, en Mål och en USB-Master (röd) för brickinläsning. SI-1 och SI-VOL innehåller dessutom ett termoprinterpaket med skrivare, inläsningsenhet, laddare och två extra pappersrullar. SI-2 innåller en termoprinter kvittoskrivare, som skall kopplas till USBport i dator, varvid sträcktidslapp skrivs ut vid brickinläsning. Före användning av kvittoskrivaren måste drivrutin installeras i datorn. I väskan finns ett USBminne med drivrutinen. Bakom skumplasten i väsklocket finns en laminerad A4 med instruktion för installation och hur man i MeOS kan testa att det fungerar. Det finns en fjärde, ej bokningsbar väska SI-EXTRA. Den innnehåller special- och extrautrustning som normalanvändaren inte behöver.

I de tre bokningsbara väskorna finns ytterligare några komponenter som SI-Master (TimeMaster, blå), en eller flera lila funktionsbrickor och programmeringsstav. Normalt behöver de inte användas annat än av SI-ansvariga och bör lämnas kvar i väskan. Mer information om användningen finner den intresserade i vänstermenyn via rubrikerna "Hantera enklare arrangemang utan dator" och "Synkronisera enheternas klockor med SI-Master".

Detaljerade innehållsförteckningar, som uppdateras löpande, för de fyra väskorna finns här. Enheter som av någon anledning saknas markeras med text och siffror i röd färg.

OBS, omprogrammering av enheter får bara göras av SI-ansvariga!

Lånepinnar

Pinnväska

Tre separat bokningsbara, perforerade plastväskor med litet fack försett med nummeretikett för varje pinne har iordningställts. SOK har egna lånepinnar och förvaltar även MOF:s dito. För närvarande innehåller väska SOK 19 och MOF-1 resp. MOF-2 21 pinnar vardera, förteckning se här. De egna pinnarna (vitt på änden) är i första hand till för klubbens verksamhet. MOF:s pinnar (svart resp. grönt på änden) kan bokas även av övriga klubbar i förbundet enligt principen först till kvarn. Pinnarna bokas enligt samma rutiner som väskorna via Mona på kansliet.

Glöm inte att tillsammans med väska boka lånepinnar, om ni behöver!

Uppdaterad: 26 FEB 2021 21:38 Skribent: Peter Lorentzson

Vi bygger om hemsidan!

Stök kan förekomma. Vid problem kontakta Håkan Stolt.
Veteransidan, Barn/Ungdom, SOKElit m.m. finns just nu under fliken "Hem"

Vi bygger om hemsidan!

Stök kan förekomma. Vid problem kontakta Håkan Stolt.
Veteransidan, Barn/Ungdom, SOKElit m.m. finns just nu under fliken "Hem"

Bodvägen 7

Matomo-tracking