Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Skötsel


Allmänt
Ordförande
All skötsel och underhållning av stugan görs av klubbens "Veteraner". Det är ordföranden för stugkommittén som har huvudansvaret för stugan och som fördelar ut aktuella sysslor. Attesträtt,  verksamhetsplan, budget och årsberättelse åvilar också ordföranden.

Innemiljö
Kansliet/Mona
Gå en inspektionsrunda i huset Läs om någon skrivit något på städrumslistan. Kolla om felmeddelande finns på värmepumpens display i pannrummet. Kolla att kyl och frys fungerar. Kolla att diskmaskin är tömd. Kolla värmen i huset. Kolla att det finns städprylar, toapapper m.m. Kolla att det finns kaffe. Mejl till kommande veckas städare. 

Veckostädning
Vi är alla måna om att ha en ren och fräsch klubbstuga. Därför behöver vi hjälpas åt att städa den. Både mycket aktiva medlemmar liksom mindre aktiva kommer att finnas med på vår städlista. Instruktioner för städningen finns i städskrubben på övre våningsplanet. Städa helst i slutet av veckan (efter träningen på torsdag) och kontrollera om och när stugan är uthyrd din vecka på bokningslistan. Nyckel kan du låna på kansliet eller av någon SOKare som har. Veckostädning utföres av klubbmedlemmar enligt lista (städlista) som kommer via klubbmail och under Nyheter på SOK:s hemsida. 

Storstädning  
Vid den årliga storstädningen på hösten  sker  röjning, rensning och städning i alla våra förråd ute och inne och annan städning som inte görs vid veckostädningen.
Kommittéerna får ansvarsområden men vi hoppas naturligtvis att fler än kommittémedlemmar kan hjälpa till.

Ansvarig                                 

Uppgift
Trivselkommittén: Städa kylskåp, skåp och lådor och avfrosta frysen i köket.
Veteraner(dagtid + lunch): Putsa fönster uppe och nere. Städa och rensa i köksförrådet. Dammtorka  i storstugan. Toaletterna och duschrummen
Styrelsen:     Städa och rensa i kansliet och kopiatorrummet
Ungdoms-Elitkommittén:  Städa och rensa i kartrummet + förrådet under trappen
Skidkommittén och Hitta ut: Städa och rensa i uteförrådet    
Breddkommittén:     Städa och rensa ute.
Tävlingskommittén:  Städa och rensa inre och förråd

Köket  
Se till att bestick, tallrikar, glas .m.m. finns för 50 personer. Förbruknings- och övrigt matetrial köpes i samförstånd med kansliet.

Utemiljö
Vinter
Snöröjning via entreprenör. Fylla på sandlådor via entreprenör. Skotta snö vid entréer och framför förrådsdörr Skotta, vid behov, av förrådstak och överhäng (Obs! Minst 2 personer).
Sanda vid behov.
(Snö-sandlista)  

Sommar
Klippa gräset vid behov.

  • Var och en ansvarar 2 veckor i rad (Gräslista). Avgör själv hur många klipptillfällen som behövs under Din period. Meddela efterföljande klippare när Du klippt din sista gång under perioden.
  • Se till att det finns tillräckligt med bensin i förrådet till efterföljarens pass.
  • Gå en inspektionsrunda i huset och kolla att lampor fungerar, kyl frys fungerar, diskmaskinen tömd, skräp inne och ute plockas upp och att toapapper finns. Meddela Jan-Erik om det finns problem.

Förråd
Klubben har ingen speciell matrialansvarig person. Det åligger varje tävlingsledare att se till att matrial man använt, återlämnas på rätt plats i förrådet

Teknik
Larm, El, VVS
Vid behov.

Hemsida
Uppdatera hemsidan under rubrikerna "Veteranerna" och "SOK-stugan".
Lösenordet för WiFi – ”nattsvart”

 

Uppdaterad: 28 SEP 2022 16:45 Skribent: Gunnar Hellman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Sundsvalls OK - Orientering
Bodvägen 7
85357 Sundsvall

Besöksadress:
SOK-stugan, Bodvägen 7
85357 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060125375
E-post: This is a mailto link

Se all info

Arkaden-v2-neg_platta-RGB.jpgblodomloppet_logo.pngsoft_hittaut_staende_rosa_platta_rgb.png