Stugan

Sundsvalls Orienteringsklubbs klubbstuga, SOK-stugan, ligger vackert belägen vid södra änden av Sidsjön.

Stugan.jpg

Stugan är lämplig för dagskonferenser, fester etc. Den är timrad och har två våningar. På övre plan finns köket och det stora allrummet i vinkel, med öppen spis. På nedre plan finns två omklädningsrum med dusch och bastu i varje.

Köket är totalrenoverat 2013, fullt utrustat för matlagning; snabbdiskmaskin som diskar på 15 min, micro, kyl och frys. Kuvert för 50 personer; djupa och flata tallrikar (vita), assietter, glas, vinglas, kaffekoppar/muggar och bestick.

Allrummet med lucka och bardisk in mot köket. Max 50 platser. Internetuppkoppling finns.(WiFi)

Filmduk

Soffgrupp vid öppna spisen

Dusch med bastu både för damer och herrar.

Stora ytor för utomhusaktiviteter

Uppdaterad: 08 APR 2021 15:17 Skribent: Gunnar Hellman

Anslagstavla

Bodvägen 7