Hoppa till sidans innehåll

Viktig information inneträning 8-12 år

25 NOV 2018 18:48
Här kommer viktig information om inneträningen på måndagar för barn och ungdomar som är 8-12 år då intresset för denna varit så fantastiskt stort
  • Uppdaterad: 25 NOV 2018 18:48

I och med att intresset hos våra 8-12 åringar för innegympan på måndagar är fantastiskt stort kan vi för tillfället inte ta in nya barn/ungdomar i denna grupp, detta för att kunna bedriva verksamheten på ett såväl funktionellt som säkert sätt. Alla som redan varit med på någon av vinterns inneträningar, eller var med aktivt i vår verksamhet ute under hösten har självklart en plats under vinterns träningar.

Det är första gången som vi tvingas begränsa deltagandet för denna åldersgrupp på detta sätt. Nu när intresset är så stort prioriterar vi att kunna erbjuda träning under vintern till dem som varit aktiva på våra orienteringsträningar i och med att det är orientering som är kärnan i klubbens verksamhet. I vår när vi kommer igång igen utomhus kan vi åter hälsa nya barn/ungdomar som vill prova på orientering, samt er som inte varit aktiva på träningarna under året på grund av andra aktiviteter, hjärtligt välkomna till våra träningar. Detta sker preliminärt i april men exakt tidpunkt beror av snöläget varför vi hänvisar till Barn och ungdomskommitténs hemsida för information när det närmar sig.

För Barn & Ungdomskommittén,

Magnus Jonsson
070 – 323 08 04
This is a mailto link

Skribent: Magnus Jonsson
Epost: This is a mailto link

 

 

Hittaut logotype

Sundsvallsklassikern

 Dewire by Knightec

Saffrans Bodega-logotyp

Länsförsäkringar-logga
Swedbank-logotype (Länk till Swedbank)

77profil-logo-333

Eurocon-logotyp

NIUorientering_rödbakgrund

 

ullmax2015

 

 

 

Postadress:
Sundsvalls OK - Orientering
Box 318
85105 Sundsvall

Besöksadress:
SOK-stugan, Bodvägen 7
85105 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060125375
E-post: This is a mailto link