Hoppa till sidans innehåll

Sundsvalls OK siktar på att bli största svenska klubb på Jukola/Venla 2020! Visst ska DU med!

12 DEC 2019 23:41
  • Uppdaterad: 12 DEC 2019 23:41

.
Välkomna att följa med Sundsvalls OK på en oförglömlig resa till Napapiiri-Jukola, Polcirkelns Jukola, som avgörs 13-14 juni 2020. Namnet kommer av att tävlingen avgörs utanför Rovaniemi, som ligger norr om polcirkeln. Jukola är namnet på herrstafetten och Venla namnet på damstafetten, och det har de senaste åren varit uppåt 2000 lag i varje klass. Likt 10Mila avgörs damklassen på lördag eftermiddag och herrklassen under natten mellan lördag och söndag. Vi har hyrt en stor buss att åka dit i som vid en vanlig klubbresa, och det är nu dags för dig att boka din plats på bussen och i någon av stafetterna. Anmälan görs i Eventor under Klubbaktiviteter, och vi behöver din anmälan senast söndag den 26 januari för att kunna anmäla lag vid det första anmälningsstoppet.
 
Utifrån de som anmäler sig i Eventor kommer vi att anmäla det antal lag som vi fyller upp, och tanken är alltså att alla från 17år och uppåt som vill ska få åka med och springa i år, så ta chansen att uppleva världens största orienteringsstafett i midnattssolens sken!
 
Om det är några som har egna önskemål om laguppställningar så kan man gärna meddela det till Anders Axling (herrar) och Anna Nordin (damer). De som inte fyller upp sina egna lag kommer vi att plocka ut, där vi siktar på att ha ett herrlag och två damlag med elitjuniorer och -seniorer och därutöver blandade lag. Damer som anmäler sig kommer vi automatiskt räkna med att de önskar springa Venla, så ifall någon vill springa Jukola istället (eller både och), så anger ni med fördel det i kommentarsfältet i samband med anmälan.
 
Anmälan i klubbaktiviteten kommer vid anmälningstidens utgång att ses som bindande, eftersom vi anmäler antal lag och tältplatser utifrån hur läget är då. Så ifall du mot förmodan behöver lämna återbud av någon anledning så vill vi gärna att du hjälper till att hitta din egen ersättare. Hittar vi ingen så behöver du betala deltagaravgiften ändå. Om man vill anmäla sig senare än ovanstående tillfälle så placeras man i en reservlistan och blir uttagen i ett lag i mån av plats, efter de som anmält sig under ordinarie tid. Finns det plats i bussen kan man givetvis följa med som reserv, ledare, publik, orienteringshuligan eller för att anmäla sig till kavlebanken.
Avresa sker från Sundsvall med bussen på fredag morgon 12/6 och vi kommer tillbaka hem (sent) på söndag kväll den 14/6.
 
För att följa med på resan utgår en deltagaravgift på 2 000 kr /person. I detta ingår då bussresa tur & retur, hotellövernattning i Haparanda längs ditresan, anmälningsavgift, hyra av Emit-bricka, vindskyddsplats och sovplats i militärtält på TC under tävlingsdygnet. Representationslagen (1 herrlag, 2 damlag + 2 reserver) bekostar TEK.
 
Mat står alla deltagare för själva under helgen. Sträcklängder och massvis med annan matnyttig information finns i tävlingsinbjudan, se länk nedan. På arrangörens hemsida finns även klipp utav kartprov och bilder från terrängen.
.
Länk till anmälan: 
Länk till tävlingsinbjudan:
Skribent: Kadri Kalvo
Epost: Adressen Gömd

 

 

 Dewire by Knightec

Saffrans Bodega-logotyp

Länsförsäkringar-logga
Swedbank-logotype (Länk till Swedbank)

77profil-logo-333

Eurocon-logotyp

ullmax2015

 

 

Postadress:
Sundsvalls OK - Orientering
Box 318
85105 Sundsvall

Besöksadress:
SOK-stugan, Bodvägen 7
85105 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060125375
E-post: This is a mailto link