Hoppa till sidans innehåll

Klubbarbeta på distans

18 MAR 2020 18:07
Sundsvalls OK har ett eget abonnemang för Office 365. Där delar vi främst filer. Men funkar utmärkt för videomöten. Kommittémöte, kartgenomgång eller socialt umgänge.
  • Skapad: 18 MAR 2020 18:07

Sedan en tid tillbaka använder Sundsvalls OK Office 365 som verktyg för att dela filer och samarbete i kommittéer och arbeta med tävlingsarrangemang. Men också samla material från träningar och hålla ihop utbildningar.

I dessa tider färgade av karantän-direktiv kan användningsområdet bli större.

Ring Håkan Stolt om du ser nya behov och har funderingar på hur du bäst använder Office 365 för SOK-aktiviteter. Ring så tar vi en inledande dialog.

För behörighetsärenden gå hit <<följ länk>>

För dig som redan använder Office 365 på jobbet eller skolan kan det vara lite meckigt att växla mellan jobb-/skolkontot och SOK-kontot eftersom som webbläsaren 'kommer ihåg' din senaste inloggning. Ett tips: använde webbläsaren Google Chrome som har en inbyggd funktion för att växla person/konto. Gör en egen profil för din SOK-användare. https://www.youtube.com/watch?v=Wjlb0Sj65H0

Sundsvalls OK deltar i Microsofts program för ideella föreningar. Vi får donerat “Office 365 Nonprofit E1” och en viss volym tjänster på Microsoft Azure (där bland annat denna webb är installerad). Så det kostar oss noll kronor att använda dessa professionella verktyg

Skribent: Håkan Stolt
Epost: This is a mailto link

 

 

 Dewire by Knightec

Saffrans Bodega-logotyp

Länsförsäkringar-logga
Swedbank-logotype (Länk till Swedbank)

77profil-logo-333

Eurocon-logotyp

ullmax2015

 

 

Postadress:
Sundsvalls OK - Orientering
Box 318
85105 Sundsvall

Besöksadress:
SOK-stugan, Bodvägen 7
85105 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060125375
E-post: This is a mailto link