Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Policy: Träning Ledarskap/Föräldramedverkan


Policy för ledarskap och föräldramedverkan i Sundsvalls OKs ungdomsverksamhet

Barn- och Ungdomskommittén ansvarar för den träningsverksamhet som berör barn och ungdom 4-16 år. Vårt mål är att bli en av landets mest framgångsrika ungdomsklubbar i alla avseenden och vi erbjuder en bred verksamhet med ambitionen att alla ska känna sig välkomna samt kunna vara med och träna och tävla på sin nivå.

Ledare

Allt ledarskap sker på ideell basis utifrån ett eget intresse och vi gör alltid vårt bästa för att kunna erbjuda en bra verksamhet. Vi välkomnar nya ledare och för de som vill finns möjligheter att utveckla sitt ledarskap genom att delta i Svenska orienteringsförbundets utbildningar. Vår arena -skogen- och den stora spännvidden vad gäller barnens fysiska och kunskapsmässiga förmåga innebär att Orientering är en ledarkrävande idrott.

Föräldramedverkan

Vi ser gärna att föräldrar deltar i verksamheten tillsammans med sina barn och i vissa fall kan vi göra bedömningen att detta är nödvändigt för att upprätthålla kvalitet och säkerhet i verksamheten. Ledare vidtalar då föräldrar. Om barn har handikapp-, allergi, sjukdom etc är det viktigt att föräldrar informerar om detta och har en dialog med ledare om vad detta innebär och om det krävs några speciella åtgärder. För barn under sex år så gäller alltid att förälder eller annan vuxen deltar tillsammans med barnen.

Uppdaterad: 19 MAR 2015 22:28 Skribent: Thomas Rex
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Sundsvalls OK - Orientering
Bodvägen 7
85357 Sundsvall

Besöksadress:
SOK-stugan, Bodvägen 7
85357 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060125375
E-post: This is a mailto link

Se all info


 Dewire by Knightec

Saffrans Bodega-logotyp

Eurocon-logotyp

ullmax2015