Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Vår verksamhet


Sundsvalls Orienteringsklubb har en bred Barn - och Ungdomsverksamhet som lockar många barnfamiljer i Sundsvall och Allsta med omnejd. Under terminerna har vi 100-talet aktiva Barn och Ungdomar i åldrarna 4-16 år som deltar i någon/några av våra veckoaktiviteter.

 

Veckoträning

  • Träningsgrupper: Från och med det år du fyller åtta år är du välkommen att börja träna orientering med oss. Du tränar med oss upp till 16 års ålder, därefter blir du junior och andra aktörer i klubben tar vid.
  • Barngrupper: Vi erbjuder viss verksamhet för 4-7 år. Syftet med denna verksamhet är att, på ett lekfullt sätt, väcka intresse för skog och karta.
  • Sundsvalls OK:s skidkommitté erbjuder skidträning för våra barn och ungdomar under månaderna januari-mars. Läs mer här.

 

Läger

I slutet av varje sommar, augusti månad, genomförs vårt populära "Sommarlovs-Orienterings-läger" SOL-skolan - något du inte får missa om du är 6-12 år! Detta läger är öppet för alla, även icke medlemmar. 

Vi har även ett populärt Skidläger med övernattning under vintersäsongen för dig 8-12 år. Detta läger är till för våra medlemmar.

 

SOK:s Unga ledare

Något vi är väldigt stolta över är vår organisation kring unga ledare. Från 13 år och uppåt får våra ungdomar prova på att vara ledare på SOL-skolan och Skidlägret. För varje år får de unga ledarna växa med ökat ansvar för att såsmåningom agera huvudledare. Flera (ca 10 st) av våra unga ledare har gått SOFT:S Unga ledarutbildning.

För tillfället (2013) har vi en ledarstab på ca 25 unga ledare i åldrarna 13-21 år. En stab med mycket positiv energi och vilja att utveckla och tänka nytt!

Välkommen till Sundsvalls OK!

Uppdaterad: 21 MAR 2014 12:21 Skribent: Louise Rohdén

Postadress:
Sundsvalls OK - Orientering
Bodvägen 7
85357 Sundsvall

Besöksadress:
SOK-stugan, Bodvägen 7
85357 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060125375
E-post: This is a mailto link

Se all info


 Dewire by Knightec

Saffrans Bodega-logotyp

Eurocon-logotyp

ullmax2015