Hoppa till sidans innehåll

No foxes - no school!


Kort om SOK:s "Unga ledare" och "Gam-rävarna"

SOL-skolan planeras och leds av Sundsvalls OK:s "Unga ledare". Med de erfarna, gam-rävarna i spetsen planeras och genomförs SOL-skolan på ett ansvarsfullt sätt. Ett 30-tal klubbungdomar i åldrarna 13-23 år är involverade i lägret. Vissa hjälper bara till under själva lägerveckan med praktiska förberedelser och ledarskap. Andra är involverade under hela året och ansvarar för den långsiktiga planeringen med budget, tröjtryck, inköp och mycket, mycket mer!

De äldsta rävarna i projektet är Louise Rohdén och Jessica Bäckström med snart tioårig erfarenhet av planering och ledarskap kring SOL-skolan. Nu jobbar vi för fullt med att utbilda nya fräsha rävar som kan ta vid efter gam-rävarna. Sofie Johansson och Linda Edström är två kandidater. Alice Hugosson likaså. Men det ska mycket till för att de ska lyckas peta bort gam-rävarna helt och hållet. SOL-skolan kommer nog att följa med Louise och Jessica på ett eller annat sätt livet igenom. Med förhoppning om att nya ledare växer sig starka vid deras sida.

Om ett par år kanske vi därför kan beskåda Louise och Jessica när de sitter i varsin solstol och ser ut över hundratalet barn och deras ledare som sköter sig själva ute på gräsmattan. Men det dröjer ett par år till innan solstolarna intages. Nu är planeringen och förberedelserna inför årets SOL-skola i full gång och många ledare, såväl gamla som nya, anstränger sig till det yttersta för att barnen ska få sitt livs avslutning på sommarlovet även detta år! SOL-skolan går mot nya höjder, och ledarna följer friskt med! Lågkonjukturen är inget SOL-skolan ser skymten av. Här är det tillväxt så det bara skriker om det! Det finns hopp om "Unga ledar" framtiden! 

De listiga gam-rävarna: Jessica Bäckström 22 år, Louise Rohdén 23 år

Uppdaterad: 17 MAR 2018 20:51 Skribent: Louise "Räven" Rohdén

Postadress:
Sundsvalls OK - Orientering
Bodvägen 7
85357 Sundsvall

Besöksadress:
SOK-stugan, Bodvägen 7
85357 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060125375
E-post: This is a mailto link

Se all info


 Dewire by Knightec

Saffrans Bodega-logotyp

Eurocon-logotyp

ullmax2015