Hoppa till sidans innehåll

Inneträning för 8-12 år börjar måndag 8/11

03 NOV 2021 20:17
På måndag efter höstlovet börjar träningen igen med nya grupper för de som anmält att de ska delta på inneträningen i vinter.
  • Skapad: 03 NOV 2021 20:17

Det är ett stort antal barn som anmält att de vill delta, nästan 60 stycken, kul! Vi kommer dela gruppen i 2 de flesta gånger, dels för att det inte ska bli för många barn av säkerhetsskäl och ur smittosynpunkt, men också för att kunna anpassa träningen till åldersgruppen. Sett till antalet anmälda kommer barn födda 2010-12 och 2013-14 vara tillsammans, men detta kan komma att ändras beroende på hur många barn som är närvarande. Skulle det vara så att ett barn kommer vara frånvarande under en längre period eller inte vill delta längre, ber vi er höra av sig till ansvarig ledare. Självklart stannar du hemma om du är sjuk eller om någon i din familj har konstaterad covid. (Ytterligare förtydliganden finns på BoUhemsidan)

Pga det stora deltagarantalet och eftersom vi fortfarande lever i en pandemi, så önskar vi att inga föräldrar är närvarande i gympasal eller omklädningsrum under träningen. Passa på att ta en promenad eller göra något ärende, vi har telefonnummer till alla om något skulle hända. SOK har tillgång till 4 omklädningsrum, 2 för damer och 2 för herrar, så sprid ut er i dessa för att undvika trängsel, då flera träningsgrupper använder dem vid samma tidpunkt.

Pga nybyggnation kring Hagaskolan har antalet parkeringsplatser minskat. Det är fortfarande förbjudet att köra upp bilen till gympasalen nerifrån Geijergatan, men saknas det parkeringsplatser där, går det också att parkera ovanför gympahallen, vid Geijer förskola.

Då träningen kommer vara utomhus den första kvarten, är det viktigt att vara klädd efter väder. Hellre för mycket kläder, än att barnen står ute och fryser. Inomhus räcker det med träningsskor och t-shirt och shorts. Glöm inte heller vattenflaska.

De som kommer vara tränare för gruppen är:

Anna Dufva, huvudansvarig 073-9908282 This is a mailto link

Magnus Jonsson

Malin Tuvesson

Karin Lind

Hans Kullberg

Anna Kullberg

Stefan Andersson

Anne Opel

Skribent: Anna Dufva
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Sundsvalls OK - Orientering
Bodvägen 7
85357 Sundsvall

Besöksadress:
SOK-stugan, Bodvägen 7
85357 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060125375
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Dewire by Knightec

Saffrans Bodega-logotyp

Eurocon-logotyp

ullmax2015