Hoppa till sidans innehåll

Succé på Oringen

31 JUL 2018 23:02
Årets upplaga av Oringen i Örnsköldsvik passade oss Sundsvallsorienterare, det var många SOKare högt upp i resultatlistorna varje dag. Och allra högt upp efter fem dagar stod Hanna Hugosson i D20E, efter en fantastiskt fin vecka!
  • Uppdaterad: 21 AUG 2018 17:34

Hanna gick ut som tvåa i jaktstarten efter etappsegern på den fjärde eteappen, redan i början var hon om finskan som bommade, men det visste inte Hanna, det var först vid förvarningen hon fick en hint om att hon var först! SOKs hejarklack vid målgången var massiv och bar Hanna fram över upploppet - en elitseger, det var var inte igår direkt!

I D18E bärgade Frida Vikström en meriterande fjärde plats, efter en stabil vecka! Och i H16 var Axel Lundgren 6:a, efter en fin svit av placeringar bland de 10 bästa varje dag! I H60 tog Jan Nordin 4 etappsegrar och även slutsegern.

Jan Nordin

Så det blev en del glass under veckan vid SOKfikat som var välbesökt, ca 130 SOKare bänkade sig varje kväll klockan halv åtta. Under veckan kunde vi räkna in ca 40 SOKare bland de 15 bästa en etapp - undrar om det någonsin hänt tidagare!? Och det var många SOKare som fick ny nummerlapp den sista dagen, och som spurtade sig in bland de 15 bästa i sin klass, man kan säga att det var någon SOKare på gång mest hela tiden - är man största klubb med över 200 deltagare så är det fullt upp med att heja sista dagen!

RESULTAT

Skribent: Anna Nordin
Epost: This is a mailto link

 

 

Hittaut logotype

Sundsvallsklassikern

 Dewire by Knightec

Saffrans Bodega-logotyp

Länsförsäkringar-logga
Swedbank-logotype (Länk till Swedbank)

77profil-logo-333

Eurocon-logotyp

NIUorientering_rödbakgrund

 

ullmax2015

 

 

 

Postadress:
Sundsvalls OK - Orientering
Box 318
85105 Sundsvall

Besöksadress:
SOK-stugan, Bodvägen 7
85105 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060125375
E-post: This is a mailto link