Hoppa till sidans innehåll

17-18 febr - Passa på och åk SkidO på Södra denna fantastiska vinter!

08 FEB 2018 17:09
SOK arrangerar SM (Medel och stafett) och bjuder även in till vanliga och öppna klasser både på lör och sön. Anmälan till klass senast söndag på Eventor på vanligt sätt, öppna klasser kan göras även på plats. Välk på Kamratmåltiden.Kartställ efterlys
  • Skapad: 08 FEB 2018 17:09

Kartställ efterlyses för utlåning! Har du ett SOK-ställ hemma så kom och åk! Annars vill vi att du återlämnar det snarast. Eller lånar ut ditt egna kartställ om du inte ska nyttja det! Det finns 4 kartställ av Nordenmark kvar, samt några av äldre modell! Hör av dig till Ingrid 070-322 3020.

Nordenmark som säljer kartställ kommer att finnas på plats för dig som vill köpa ett eget (han hjälper även till att reparera).

Stafett-lag
SOK borde få ihop några lag till SM-stafett, seniorer och juniorer, det blir kul eller hur!! DU som vill åka SM-stafett, peppa varandra(!!) och hör av dig/er senast lör 10/2 så vi hinner anmäla, till Ingrid This is a mailto link, tel se ovan.

Kom och heja på våra landslagsåkare, SOK-arna Martin Hammarberg och Truls Lindholm, och förstås Tove Alexandersson, Erik Rost mfl som alla kommer hit till Sundsvall på spännande och publika tävlingar med Ängen som Arena!

SkidO, SM/JSM, medel och publiktävling
SkidO, SM, publiktävling
SkidO, SM/JSM, stafett

Skribent: Ingrid Wiklander Nylander
Epost: This is a mailto link

 

 

Hittaut logotype

Sundsvallsklassikern

 

Saffrans Bodega-logotyp

dewire

 

Länsförsäkringar-logga
Swedbank-logotype (Länk till Swedbank)

77profil-logo-333

Eurocon-logotyp

NIUorientering_rödbakgrund

 

ullmax2015

 

 

 

Postadress:
Sundsvalls OK - Orientering
Box 318
85105 Sundsvall

Besöksadress:
SOK-stugan, Bodvägen 7
85105 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060-12 53 75
E-post: This is a mailto link