24/1 2010

25 NOV 2009 22:00
Resultatlista och seedningstabell publicerad + komplett resultat lagtävlingen.
  • Skapad: 25 NOV 2009 22:00

Södra berget runt ökar kraftigt. En fördubbling av starterna från förra året, och en invasion av barn i barnens Vasalopp. Totalt var det drygt 400 skidåkare i farten under söndagens Södra berget runt.

Vi hoppas alla hade en skön dag i spåren, och att banor och spår passade alla. Vi hoppas också på en fortsatt fin vinter och lika mycket snö när Södra berget avgörs nästa år.

Har du förslag till förbättringar eller synpunkter på arrangemanget, skriv gärna en kommentar längst ner på denna sida.

Tack för i år och välkommen tillbaka nästa år!

Vandringspriset:
IF Strategen vann årets tävling bland föreningarna/lagen om att ha åkt längst sträcka sammanlagt, 394 km. De tog därmed en inteckning i den svepask som vandrar! Kanske ett resultat av deras stora arbete med service med spåren i Töva! Stort GRATTIS!
På andra plats kom Bergeforsens SK med 242 km och trea Alnö SK med 228 km. Bästa företagsförening blev Metso Paper FK på femte plats med 200 km.

Resultatlista

Seedningstabell

Lagresultat

Startlista

PM med information inför söndagen

Karta med banprofil 20 och 40 km

Karta med banprofil 14 km

Karta med banprofil 6 km

Inbjudan Södra Berget Runt

Inbjudan Barnens Vasalopp

Bo på Hotell Södra Berget - nära och med fantastisk utsikt! Helg - och skidpaketpriser!

Skribent: Anders Erlandsson och Ingrid Wiklander Nylander

Hittaut logotype

Sundsvallsklassikern

Dewire by Knightec